Проект наказу МОЗ України «Про затвердження порядку погодження операцій, що здійснюються в межах України суб’єктами господарювання у процесі діяльності, пов’язаної з обігом наркотичних засобів, психотропних речовин і прекурсорів»

На публічне обговорення виноситься проект наказу МОЗ України «Про затвердження Порядку погодження операцій, що здійснюються в межах України суб’єктами господарювання у процесі діяльності, пов’язаної з обігом наркотичних засобів, психотропних речовин і прекурсорів».

Однією з підстав для підготовки проекту цього наказу було позбавлення права ДАК «ЛІКИ УКРАЇНИ» погоджувати операції у сфері обігу в Україні наркотичних засобів, психотропних речовин і прекурсорів у зв’язку з набуттям чинності такими актами Кабінету Міністрів України: постановою від 10 серпня 2004 р. № 1007 «Про внесення зміни до постанови Кабінету Міністрів України від 7 липня 1997 р. №707»; розпорядженням від 10 серпня 2004 р. № 265-р «Про визнання таким, що втратило чинність, розпорядження Кабінету Міністрів України від 3 серпня 1998 р. № 634».

Проект наказу підготовлено відповідно до підпункту 31 пункту 4 Положення про Комітет з контролю за наркотиками, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 11.09.2003 р. № 1446, яким визначено, що Комітет відповідно до покладених на нього завдань погоджує операції, що здійснюються в межах України суб’єктами господарювання у процесі діяльності, пов’язаної з обігом наркотичних засобів, психотропних речовин і прекурсорів, результатом яких є перехід права володіння, користування або розпорядження наркотичними засобами, психотропними речовинами і прекурсорами від одних суб’єктів господарювання до інших.

Процедура погодження таких операцій потребує нормативного врегулювання з метою уникнення колізій при застосуванні норм чинного законодавства та вжиття додаткових заходів для протидії витоку підконтрольних речовин у незаконний обіг.

Пропозиції та зауваження до проекту надсилайте до Комітету з контролю за наркотиками до 20 жовтня 2004 р. в письмовій формі за адресою: 01033, м. Київ, вул. Тарасівська, 4А; або в електронному вигляді на е-mail: [email protected], та редакції «Щотижневика АПТЕКА»: 01001, Київ – 1, а/с «В»-82, e-mail: [email protected]

Документ в форматі PDF

Для ознайомлення необхідно використовувати Adobe Acrobat Reader, який можна безкоштовно отримати на сервері Adobe.

Бажаєте завжди бути в курсі останніх новин фармацевтичної галузі?
Тоді підписуйтесь на «Щотижневик АПТЕКА» в соціальних мережах!

Коментарі

Коментарі до цього матеріалу відсутні. Прокоментуйте першим

Добавить свой

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*

Останні новини та статті